Onko miehilläkin lantionpohja? Webinaaritallenne

  • su 31.12.2023
  • katsottavissa milloin vain

Ilmoittaudu tästä. Päivämäärää ei tarvitse laittaa, koska kyseessä tallenne ja saat sen heti kun ehdimme laskun tehdä ja viestiisi vastata.

Kouluttaja: Mari Camut, fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja.

Naisten virtsankarkailusta ja ylijännittyneistä lantionpohjan lihaksista puhutaan jo paljon, mutta entä miesten virtsankarkailusta ja ylijännittyneestä lantionpohjasta? Miehillä eturauhassyövän jälkeen virtsa saattaa karata ja erektiohäiriöt ovat yleisiä. Ylijännittynyt lantionpohja saattaa tuottaa alaselkäsärkyä, kipua nivusiin, säteilevää kipua genitaalialueelle ja reisiin sekä erektiohäiriöitä. Miehilläkin saattaa myös olla heikot lantionpohjan lihakset. 

Miesten lantionpohjan toimintahäiriöt ovat vähemmän puhuttu aihe mutta vaikuttaa merkittävästi miehen toimintakykyyn ja selkeästi. Tule kuuntelemaan aiheesta ja miten nämä asiat voi ottaa puheeksi fysioterapiassa ja mitä näille voi tehdä.

Hinta: 40 euroa Uffin jäsenet, sekä opiskelijajäsenet. Jos et ole Uffin jäsen, voit liittyä kannatusjäseneksi. Jos olet jo Suomen fysioterapeuttien jäsen, voit liittyä Uffin jäseneksi eAsioinnissa. Muun muassa opiskelijoille jäsenyytemme on ilmainen.