Webinaari: Onko miehilläkin lantionpohja? (myös tallenne)

  • pe 8.9.2023 klo 17:1519:15
  • Teams

Ilmoittaudu tästä. Webinaari tallennetaan ja sen voi katsoa myöhemmin. Mutta ilmoittaudu tähän tapahtumaan tallennuksen saadaksesi. 

Kouluttaja: Mari Camut, fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja.

Naisten virtsankarkailusta ja ylijännittyneistä lantionpohjan lihaksista puhutaan jo paljon, mutta entä miesten virtsankarkailusta ja ylijännittyneestä lantionpohjasta? Miehillä eturauhassyövän jälkeen virtsa saattaa karata ja erektiohäiriöt ovat yleisiä. Ylijännittynyt lantionpohja saattaa tuottaa alaselkäsärkyä, kipua nivusiin, säteilevää kipua genitaalialueelle ja reisiin sekä erektiohäiriöitä. Miehilläkin saattaa myös olla heikot lantionpohjan lihakset. 

Miesten lantionpohjan toimintahäiriöt ovat vähemmän puhuttu aihe mutta vaikuttaa merkittävästi miehen toimintakykyyn ja selkeästi. Tule kuuntelemaan aiheesta ja miten nämä asiat voi ottaa puheeksi fysioterapiassa ja mitä näille voi tehdä.

Hinta: 40 euroa Uffin jäsenet, sekä opiskelijajäsenet. Jos et ole Uffin jäsen, voit liittyä kannatusjäseneksi. Jos olet jo Suomen fysioterapeuttien jäsen, voit liittyä Uffin jäseneksi eAsioinnissa. Muun muassa opiskelijoille jäsenyytemme on ilmainen.

Ilmoittaudu viimeistään: Tämä toteutuu varmasti, ilmoittautua voi  6.9.2023 asti.