Liity jäseneksi

Kaikkien yhdistyksemme jäsenien tulee kuulua liittoon (Suomen Fysioterapeutit) . Liiton sääntöjen mukaisesti liittoon kuulutaan joko yhteisöjäsenen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Liittoon liitytään Suomen Fysioterapeutit kotisivujen kautta.

Uudenmaan Fysioterapeutit on Suomen Fysioterapeutit ry:n yhteisöjäsen. Yhteisöjäsenten kautta liittoon kuuluvien jäsenmaksu koostuu liittomaksusta + yhdistyksen jäsenmaksusta. Uudenmaan Fysioterapeutit ry:n jäsenmaksu on 17 € (opiskelijoilta ei peritä yhdistyksen jäsenmaksua).

Halukkuudesta liittyä Uudenmaan Fysioterapeutteihin voi ilmoittaa esim. jäsentietojen päivityslomakkeella. Tieto päivitetään jäsenrekisteriin liiton kautta.

Suomen Fysioterapeutit - liiton jäsenmaksut v. 2018:

Varsinainen jäsen

1,1 % bruttopalkasta (täydet jäsenoikeudet ja vakuutusedut sekä turva työttömyyden varalle.) Tilapäisesti pois työelämästä olevilla jäsenmaksu on 6 € / kk. Varsinaiset jäsenet voivat valita maksutavaksi joko työnantajaperinnän tai itse maksamisen. Liitto lähettää tarkemmat ohjeet erikseen.

Rinnakkaisjäsen

97 € / vuosi (toisen ammattiliiton, esim. Tehyn tai OAJ:n jäsen). Rinnakkaisjäsenet saavat ammatillisen tuen sekä Fysioterapia-lehden.

Yrittäjäjäsen

152 € / vuosi (itsenäiset ammatinharjoittajat ja laitoksen omistajat) saavat liitosta laajemmat jäsenedut yrittäjien edunvalvonnan rinnalle. Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n myötä lisäksi tulevat mm. lakimiespalvelut.

Eläkeläinen

45 € /vuosi (sisältää mm. Fysioterapia-lehden) Ennen 1.1.2010 eläkkeelle jääneet ovat edelleen kokonaan vapautettuja jäsenmaksusta.

Opiskelija

45 € / vuosi (fysioterapian perusopintoja suorittavat). Opiskelijan jäsenetuun kuuluvat vakuutusedut sekä mahdollisuus liittyä työttömyyskassaan.