Liity jäseneksi

Kaikkien yhdistyksemme jäsenien tulee kuulua liittoon Suomen Fysioterapeutit. Liiton sääntöjen mukaisesti liittoon kuulutaan joko yhteisöjäsenen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Liittoon liitytään Suomen Fysioterapeuttien kotisivujen kautta ja samalla hakemuksella voi ilmoittaa myös halukkuudestaan liittyä Uudenmaan Fysioterapeuttien jäseneksi.

Liittymislomake: https://easiointi.yap.fi/fysioterapeutit/ejoin

Uudenmaan Fysioterapeutit on Suomen Fysioterapeutit ry:n yhteisöjäsen. Yhteisöjäsenten kautta liittoon kuuluvien jäsenmaksu koostuu liittomaksusta + yhdistyksen jäsenmaksusta. Yhdistysmaksu lähetetään kerran vuodessa postitse.

Uudenmaan Fysioterapeutit - Nylands Fysioterapeuter ry:n v. 2020 jäsenmaksu on 17 €. Vuonna 2021 maksu tulee olemaan 19 euroa. Opiskelijoille yhdistyksen jäsenyys on maksutonta, mutta liitto perii liittomaksun.

Mikäli olet jo liiton jäsen ja haluaisit lisäksi liittyä Uudenmaan Fysioterapeutteihin, niin voit ilmoittaa asiasta liitolle jäsentietojen päivityslomakkeella. Tieto päivitetään yhdistyksen jäsenrekisteriin liiton kautta.

 

Suomen Fysioterapeutit - liiton jäsenmaksut jäsenlajeittain v. 2020