Liity jäseneksi

Uudenmaan Fysioterapeutit - Nylands Fysioterapeuter ry:n v. 2023 jäsenmaksu on 19 €. 
Opiskelijoille, eläkeläisille ja työstä poissa oleville yhdistyksen jäsenyys on maksutonta, mutta liitto perii mahdollisesti oman jäsenmaksunsa. 

Kaikkien yhdistyksemme jäsenten tulee myös kuulua  Suomen Fysioterapeutit -liittoon.  Liittoon liitytään Suomen Fysioterapeuttien kotisivujen kautta ja samalla hakemuksella voi ilmoittaa myös halukkuudestaan liittyä Uudenmaan Fysioterapeuttien jäseneksi.

Uffin kautta liittoon kuuluvien jäsenmaksu koostuu liittomaksusta + yhdistyksen jäsenmaksusta. Yhdistyksen jäsenmaksu lähetetään kerran vuodessa alkuvuodesta postitse Suomen Fysioterapeuttien toimesta. Liiton jäsenmaksun voi laittaa myös työnantajaperintään. 

Kannatusjajäsen

Nyt voit liittyä Uffin myös kannatusjäsenenä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 50 euroa vuosittain. 

Kannatusjäseneksi voi hakea fysioterapeutti, joka ei halua liittyä liittoon tai on muun ammattiryhmän edustaja. Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua Uffin koulutuksiin. Voit hakea kannatusjäseneksi yhteydenottolomakkeella, jossa kerrot nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Kerro myös haluatko olla jatkuva kannatusjäsen, vai vain yhden vuoden. 

Kuulun jo liittoon, haluan vain Uffin jäseneksi?

Mikäli olet jo liiton jäsen ja haluaisit lisäksi liittyä Uudenmaan Fysioterapeutteihin, niin voit ilmoittaa asiasta liitolle jäsentietojen päivityslomakkeella. Tieto päivitetään yhdistyksen jäsenrekisteriin liiton kautta. 

Paljonko liiton jäsenmaksut ovat eri jäsenlajeille?

Suomen Fysioterapeutit - liiton jäsenmaksut jäsenlajeittain


Jäsentietojen päivitys

Jos yhteys- tai työpaikkatietosi ovat muuttuneet, voit päivittää ne sähköisen asioinnin kautta. Tarvitset kirjautumista varten jäsennumerosi. Se löytyy mm. Fysioterapia -lehden osoitetarrasta. 

Yhteys- ja työpaikkatietojen on tärkeää olla ajan tasalla, jotta saat ajankohtaista tietoa mm. työtaisteluihin liittyen.


Jäsenedut

Uffin jäsenetuja ovat halvemmat koulutusten hinnat ja jäsenille suunnattuun toimintaan osallistuminen. Liitolla on vino pino jäsenpalveluja ja jäsenetuja, jotka löydät täältä. Liiton kautta pääset myös Member+ etujen maailmaan. 


Uffin säännöt

Uffin säännöt on rekisteröity PRH:lle. Jäsenelle olennaisinta säännöissä on todennäköisesti, että jos jäsen ei ole maksanut yhdistyksen ja/tai liiton jäsenmaksua kolmen viimeksi kuluneen kuukauden ajalta tai jäsenmaksua ei ole maksettu kolmen kuukauden kuluessa sen erääntymisestä, hallitus voi katsoa hänet eronneeksi. Liitto lähettää näissä tapauksissa muistutukset maksupuutteista.