Uudenmaan Fysioterapeutit ry

Yhdistys

Uudenmaan Fysioterapeutit - Nylands Fysioterapeuter ry on vuonna 1970 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia Uudenmaan alueella jäsentensä yhdyssiteenä.

Tarjoamme alueemme fysioterapeuteille ammatillista täydennyskoulutusta laadukkaasti ja monipuolisesti. Koulutuksia suunniteltaessa huomioimme jäsenistön toiveet, joten otamme mielellään vastaan myös koulutustoiveita ja -ehdotuksia. Lisäksi pyrimme tarjoamaan jäsenistöllemme mieltä ja kehoa virkistävää, vähemmän totista virkistystoimintaa.

Yhdistykselle tärkeä osa-alue on täydennyskoulutusten lisäksi opiskelijatoiminta. Tavoitteenamme on saada opiskelijat aktiivisesti mukaan yhdistyksen toimintaan. Järjestämme myös pelkästään opiskelijoille suunnattuja koulutuksia ja jaamme stipendejä valmistuville fysioterapeuteille. 

Vuonna 2022 jäseniä oli 1045. 

2020 juhlistimme keskellä koronaa yhdistyksen 50-vuotis juhlavuotta. Alta löydät etänä järjestettyyn tapahtumaan tehdyn videon.

Hallitus

Yhdistyksen hallitus 2023

Piia Jääskeläinen, puheenjohtaja

Hallituksen varsinaiset jäsenet:

Tuija Karhula

Kati Ollgren

Leena Setälä-Laine

Suvi Routasuo

Jarkko Tuovila

Varajäsenet:

Tuula Kujala

Niklas Seppälä

Pipsa Metsalu, varapuheenjohtaja

Irma Mäkinen

Olga Möller, sihteeri

Työryhmät

Virkistys, verkostoituminen, koulutus: Kati Ollgren, Pipsa Metsalu, Leena Setälä-Laine, Niklas Seppälä, Jarkko Tuovila, Suvi Routasuo

Opiskelijatyöryhmä: Olga Möller, Tuula Kujala, Tuija Karhula, Jarkko Tuovila, Suvi Routasuo

Yrittäjätyöryhmä: Piia Jääskeläinen, Tuija Karhula

Tiedotus: Pipsa Metsalu, Olga Möller

Kaikki yhteydenotot toimiston sähköpostiin: toimisto@uffi.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Yhdistyksen dokumentit

Uffin 50-vuotis juhlavideo

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.