Uudenmaan Fysioterapeutit - Nylands Fysioterapeuter ry on vuonna 1970 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia Uudenmaan alueella jäsentensä yhdyssiteenä.

Tarjoamme alueemme fysioterapeuteille ammatillista täydennyskoulutusta laadukkaasti ja monipuolisesti. Koulutuksia suunniteltaessa huomioimme jäsenistön toiveet, joten otamme mielellään vastaan myös koulutustoiveita ja -ehdotuksia. Lisäksi pyrimme tarjoamaan jäsenistöllemme mieltä ja kehoa virkistävää vähemmän totista virkistystoimintaa.

Yhdistykselle tärkeä osa-alue on täydennyskoulutusten lisäksi opiskelijatoiminta. Tavoitteenamme on saada opiskelijat aktiivisesti mukaan yhdistyksen toimintaan. Järjestämme myös pelkästään opiskelijoille suunnattuja koulutuksia ja jaamme stipendejä valmistuville fysioterapeuteille. Yrittäjillle ja itsenäisille ammatinharjoittajille yhdistys tarjoaa tapaamisia sekä ajankohtaista tietoa yrittäjien sähköpostiringin kautta.

Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus. Yhdistyksen varsinainen kokous eli vuosikokous järjestetään vuosittain. Vuosikokouksessa muun muassa valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä hyväksytään kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja edellisen vuoden toimintakertomus.

Uudenmaan Fysioterapeutit ry:n vuosikokous pidetään la 7.3.2020 klo 11-15 Palvelukeskus Kotikalliossa, osoitteessa Kyläkirkontie 6, 00370 Helsinki

Vuosikokouksessa käsitellään Uudenmaan Fysioterapeutit – Nylands Fysioterapeuter ry:n sääntömääräiset asiat sekä valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Päätetään hallituksen esittämästä toimintasuunnitelmasta ja siihen liittyvästä talousarviosta kaudelle 2020 ja päätetään vuoden 2021 jäsenmaksun suuruudesta.

Vuosikokouksen yhteydessä on jäsenistölle kaksi maksutonta luentoa. Lisäksi luvassa on tuote-esittelyjä (6D Tape Oy, Natural Movementin paljasjalkakengät, Footbic-tuotteita ja hamam-pyyhkeitä).

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan 28.2.2020 mennessä yhdistyksen sihteerille sähköpostitse: toimisto@uffi.fi

Vuosikokouksen ohjelma

klo 11 Syöpäpotilaan fysioterapia. Terhi Pyykönen, fysioterapeutti

klo 11:30 6D-teippiesittely. Tapani Taskinen ja Jussi Karkela, 6D Tape Oy