Uudenmaan Fysioterapeutit - Nylands Fysioterapeuter ry on vuonna 1970 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia Uudenmaan alueella jäsentensä yhdyssiteenä.

Tarjoamme alueemme fysioterapeuteille ammatillista täydennyskoulutusta laadukkaasti ja monipuolisesti. Koulutuksia suunniteltaessa huomioimme jäsenistön toiveet, joten otamme mielellään vastaan myös koulutustoiveita ja -ehdotuksia. Lisäksi pyrimme tarjoamaan jäsenistöllemme mieltä ja kehoa virkistävää vähemmän totista virkistystoimintaa.

Yhdistykselle tärkeä osa-alue on täydennyskoulutusten lisäksi opiskelijatoiminta. Tavoitteenamme on saada opiskelijat aktiivisesti mukaan yhdistyksen toimintaan. Järjestämme myös pelkästään opiskelijoille suunnattuja koulutuksia ja jaamme stipendejä valmistuville fysioterapeuteille. Yrittäjillle ja itsenäisille ammatinharjoittajille yhdistys tarjoaa tapaamisia sekä ajankohtaista tietoa yrittäjien sähköpostiringin kautta.

Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus. Yhdistyksen varsinainen kokous eli vuosikokous järjestetään vuosittain. Vuosikokouksessa muun muassa valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä hyväksytään kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja edellisen vuoden toimintakertomus.