Koulutus

Järjestämme fysioterapian ammattilaisille ja opiskelijoille monipuolista koulutustoimintaa. Kurssit ovat avoimia kaikille, mutta jäsenhinnat ovat yleensä huomattavasti edullisempia. Joillakin, erityisesti opiskelijoille ja vastavalmistuneille fysioterapeuteille soveltuvilla kursseilla, on erikseen opiskelijahinnat.


 

 

PSYKOFYYSISIÄ NÄKÖKULMIA KIVUNHOITOON

 

Kouluttaja: Karita Palomäki, fysioterapeutti, kouluttaja, NLP-työnohjaaja ja tietokirjailija

Aika: la-su 5.-6.10.2019 klo 9-16

Paikka: Tattariharju, Fysiotreenari, Valuraudankuja 6, 3 krs, 00700 Helsinki

Hinta: UF:n jäsenet 295 euroa, ei-jäsenet 395 euroa

Hinta sisältää kahvin/teen ja pienen välipalan.

 

Ilmoittaudu viimeistään 13.9.2019 ilmoittautumislomakkeella, sähköpostitse toimisto@uffi.fi tai puhelimitse 050 454 4878.

 

Suhde omaan tunnekehoon sekä oman vuorovaikutus- ja kommunikaatiotyylin tiedostaminen ovat tärkeitä huomioitavia asioita kipukuntoutujia kohdatessa. Kokonaisvaltaisella otteella työskennellessä turvallisen hoitosuhteen luominen on edellytys auttajan ja kuntoutujan vaikuttavan yhteistyön syntymiselle.
Koulutuksen ensimmäinen päivä sisältää omaa kehomielityöskentelyä kehotietoisuuden, liikkeen, hengityksen sekä vuorovaikutusharjoitusten ja muutaman erityismenetelmän kautta. Omia kokemuksia reflektoidaan itsenäisesti, pareittain ja koko ryhmän kanssa.

Toinen päivä keskittyy psykofyysiseen kivunhoitoon: teoriaan ja käytännön harjoitteisiin, joista suurin osa löytyy myös Karita Palomäen ja kipupsykologi Juha Siiran kirjasta Kehon viisaat viestit.

Maksutavat

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, joka sisältää tarkemmat maksutiedot.

Meillä ei ole käytössä verkkolaskutusta.

Maksaessasi koulutusmaksun muulta kuin omalta tililtäsi (esim. työnantaja), lisää viestit-kenttään osallistujan nimi + viitenumero.

Koulutusmateriaali välitetään sähköisesti osallistujille.

 

KOULUTUSTOIVEITA ?

Jos sinulla on koulutustoiveita tai ideoita koulutuksista, joita yhdistys voisi järjestää jäsenilleen, niin ota yhteyttä. Kuulemme mielellämme ajankohtaisia ideoita.

Yhteyttä voi ottaa esim. yhteydenottolomakkeella tai s-postilla toimisto@uffi.fi