Koulutus

Järjestämme fysioterapian ammattilaisille ja opiskelijoille monipuolista koulutustoimintaa. Kurssit ovat avoimia kaikille jäsenillemme.

Opiskelijajäsenemme voivat osallistua kursseillemme edullisempaan hintaan. 

Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä  ja koulutuspalautelomakkeen täältä. Tapahtumien palautelomake täältä

Vahvistus ja maksutavat

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Vahvistus tulee oikealta henkilöltä, eikä botilta, joten sen tuloon voi mennä aikaa. Myös lasku toimitetaan vahvistuksen yhteydessä ja siinä on kaksi viikkoa maksuaikaa. Meillä on käytössä myös verkkolaskutus. Jos haluat verkkolaskun esim. työnantajallesi, toimitathan meille ilmoittautumislomakkeen lisätieto-kentässä työnantajan verkkolaskutiedot.  

Maksaessasi koulutusmaksun muulta kuin omalta tililtäsi (esim. yritys, joka näkyy verkkopankin maksutiedoissa maksajana), muistathan lisätä viestikenttään osallistujan nimen ja laskun viitenumeron. 

Peruutusehdot

Ehdot päivitetty 24.10.2022. 

14 vrk ennen koulutusajankohtaa tehdyistä peruutuksista emme veloita. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme 50 % koulutuksen hinnasta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa ilmoittautuneella on mahdollisuus siirtää paikkansa toiselle osallistujalle, jonka hän itse etsii. Lääkärintodistuksella poissaolosta veloitetaan vain toimistomaksu (20 euroa).