Koulutus

Järjestämme fysioterapian ammattilaisille ja opiskelijoille monipuolista koulutustoimintaa. Kurssit ovat avoimia kaikille, mutta Uffilaisten jäsenhinnat ovat yleensä huomattavasti edullisempia.

Opiskelijajäsenemme voivat osallistua kursseillemme edullisempaan hintaan. 

Vahvistus ja maksutavat

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Vahvistus tulee oikealta henkilöltä, eikä botilta, joten sen tuloon voi mennä aikaa. Lähempänä koulutuksen ajankohtaa saat sähköpostitse laskun. Meillä on käytössä myös verkkolaskutus. Jos haluat verkkolaskun esim. työnantajallesi, toimitathan meille ilmoittautumisen jälkeen työnantajan verkkolaskutiedot.  

Maksaessasi koulutusmaksun muulta kuin omalta tililtäsi (esim. yritys, joka näkyy verkkopankin maksutiedoissa maksajana) niin muistathan lisätä viestikenttään osallistujan nimen ja laskun viitenumeron. 

Peruutusehdot

Ennen laskun eräpäivää tehdyistä peruutuksista emme veloita. Eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme 50 % koulutuksen hinnasta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa ilmoittautuneella on mahdollisuus siirtää paikkansa toiselle osallistujalle, jonka hän itse etsii.

Jos Uffi joutuu koronarajoitusten vuoksi perumaan lähikoulutuksen, palautamme koko koulutusmaksun.