Opiskelijoiden palpointikoulutus - Mikä tämä on?

Kouluttaja: OMT-Fysioterapeutti Niklas Seppälä

Aika: 10.12.2022 klo 10-15. 

Paikka: Fysiotreenari, Valuraudankuja 6, 00700 Helsinki

Hinta: 35 euroa opiskelijoille. Sisältää kahvin.

Max osallistujamäärä 12 hlöä.

Sisältö:

Käytännön palpointipaja opiskelijoille, sopii aloittaneista valmistuviin. Tämä kurssi pidettiin jo kerran keväällä -22 ja sai seuraavaa palautetta:

”Hyvä koulutus, paljon asiaa ja pääsi tekemään paljon. Lopun työpaja oli opettavainen.”

”Loistavaa opetusta, tuuli ja tapa - suoraan asiaan - toimii!”

Harjoitellaan palpoinnin perusteita, tunnistetaan luisia maamerkkejä ja lihaksia. Käydään läpi olkapää ja lavan alue, selkäranka ja niska, lantion alue sekä nilkkaa. Jos koet, että käytännön taitosi kaipaavat lisäharjoitusta, tämä työpaja on sinulle! Työskentely tapahtuu parin kanssa ja myös ryhmän kesken voidaan vertailla, jos löytyy mielenkiintoisia eroja. Etukäteen kannattaa laittaa kysymyksiä, jos on jotain tiettyä mainituista osa-alueista tai muuta epäselvää.

Rajaus: Kyseessä siis palpointia, ei lähdetä kliiniseen päättelyyn tai syiden pohtimiseen, etsitään löydöksiä. Mukaan jokaisella anatomian kirjat, dioja ei tilaisuudessa näytetä eikä ole jaettavaa koulutusmateriaalia. Mietithän asusi palpoitavien alueiden perusteella.

Ohjelma:

9.45 aamukahvi

10.00 - 12.45 Palpointia kehonalueittain, ensin ryhmänä ja sitten pareittain. Käydään läpi olkapää ja lapa, selkä ja niska, lantio ja nilkka.

12.45-13.15 kahvi/oma lounas

13.15-14.15 Q&A osio, voit lähettää kysymyksiä myös etukäteen. Tätä osiota voidaan lyhentää ja käyttää aikaa samalla palpointiin riippuen kysymysmäärästä

14.15-15 hierontavaihtarit, 20 min/hlö.

 

Ilmoittaudu https://www.uffi.fi/new_page-127709/ilmoittautumislomake/ tai toimisto@uffi.fi. Jos ilmoittaudut sähköpostilla, kerrothan nimesi ja puhelinnumerosi ja erikoisruokavaliot.