Onko yrityksessäsi tarvetta opinnäytetöille?

Onko sinulla keskeneräisiä projekteja, jotka pitäisi saattaa loppuun?

 

Haluaisimme Uffilla edistää yrittäjien ja opiskelijoiden yhteistyötä. Monella opiskelijalla alkaa tänä vuonna opinnäytetyön suunnittelu. Opinnäytetyöt tehdään usein työelämän kanssa yhdessä, joten meillä on yrittäjä-jäsenillemme seuraava sanoma:

Opiskelijat mielellään tekevät työelämälähtöisiä opinnäytetöitä kuten: oppaita, asiakaspalaute-analyysiä, video-opasteita ym. Jos sinulla on mielessä projekti, johon voisit hyödyntää fysioterapia-opiskelijoiden apua ota Uudenmaan Fysioterapeuttien toimistoon yhteyttä (toimisto@uffi.fi tai lomakkeella) ja jätä yhteystietosi. Me laitamme toiveesi ja yhteystietosi eteenpäin yhteistyökouluille (Metropolia AMK, Laurea AMK, YH Arcada), josta sinuun voidaan tarvittaessa ottaa yhteyttä, jos opiskelija kiinnostuu projektistasi.

Vaikka et olisi varma sopiiko projekti opinnäytetyöksi, ota silti yhteyttä saatat yllättyä positiivisesti. Uffi toimittaa yrittäjien toiveet oppilaitoksille mutta opiskelijat ottavat itse suoraan yhteyttä yrittäjiin ollessaan kiinnostuneita yhteistyöstä.

 

 

 

Oletko unohtanut fysioterapeutiksi  valmistumisesi  jälkeen saamasi rekisteritunnuksen?              

Löydät sen Julkiterhikistä Valviran sivulta.